NOAS IT – Vi som har det som behövs

Vad kostar en hemsida?

Den första frågan vi får från våra kunder är ofta: ”Vad kostar det att få hjälp med hemsidan?”. Svaret är att det beror på! Att bygga hemsidor är som ett hantverk och kan bli både komplext och dyrt, men vi vet att de som anlitar oss ofta är ute efter en billig och enkel lösning.

För att hålla nere kostnaderna använder vi oss av WordPress och standard teman med en webbdesign som redan är klar. På så sätt kan vi vara billiga och ha låga priser. Därför vänder vi oss till nystartade och mindre företag och privatpersoner som är ute efter en prisvärd hemsida.

BAS – 4 990 SEK , Upp till 5 sidor, Leveranstid 1-2 veckor Ett urval av stilrena designtema, Grafisk profil, logotyp, texter, bilder, andra mediatyper Responsive design/mobilanpassad Personlig hjälp WordPress-introduktion & support MEDIUM – 13 990 SEK ,Upp till 10 sidor, Leveranstid 2-3 veckor Skräddarsytt designtema efter krav och behov,Grafisk profil, logotyp, texter, bilder, andra mediatyper Responsive design/mobilanpassad Personlig hjälp WordPress-introduktion & support PRO – Vi anpassar en offert enligt dina krav och behov Skräddarsytt tema enligt design, integration med tredjepartslösningar, betallösningar, bokningssystem mm. Dedikerad kontaktperson Prioriterad support

VI FRIGÖR TID SÅ VÅRA KUNDER KAN KONCENTRERA SIG PÅ DET DOM ÄR BÄST PÅ.

En problemfri IT-miljö låter för många som en skröna. Vi har utvecklat en framgångsrik fastprismodell som säkrar vårt proaktiva och långsiktiga tänkande. Enkelt uttryckt så betyder det att vi vinner på att det går bra för er. Genom att leverera en modern och tillgänglig IT-miljö till en fast månadskostnad ger vi er friheten att fokusera på annat.

Vi hjälper er att lyckas på webben till ett bra och långsiktigt tänkande. priset anser vi som en del av det.

Vill du ha hjälp med hemsidan? Vi hjälper företag, föreningar och privatpersoner med hemsidor. Hos oss får du snabbt och enkelt hjälp!

Alla hemsidor som vi gör är mobilanpassade och gjorda med responsiv design, det gör att de fungerar och är lättnavigerade på både mobiler och surfplattor.

Hjälp med att uppdatera hemsidor

Många kunder har redan en färdig hemsida men behöver kanske hjälp med att ändra en meny eller öppettider på hemsidan. Alla våra hemsidor som vi bygger är lättanvända och gör så att kunderna kan uppdatera webbplatsen själva. Med WordPress så kan du uppdatera din hemsida från vilken dator som helst bara den har en internet-uppkoppling.

Vad hjälper vi till med?

Vi gör allt från att göra små ändringar på befintliga hemsidor till att hjälpa dig med att bygga en helt ny webbplats. Ni kan sen uppdatera er nya hemsida på egen hand, eller så kontaktar ni oss för att utföra de ändringar ni vill. För att det ska vara enkelt för dig som kund kan vi ta hand om allt det tekniska. Vi hjälper dig med webbhotell, e-post och sökmotoroptimering av hemsidan.

Vi finns i Stockholm, men arbetar med företag över hela landet. Är du i Stockholm får du gärna kontakta oss för att boka ett möte, då det är trevligare att ses på riktigt!

Vår hjälp behöver inte vara dyr

Vi tycker inte att det ska behöva vara dyrt att ha en enkel hemsida. Därför hjälper vi dig med det just du behöver ha hjälp med! När du har behov är hemsida hjälpen inte långt borta.

– Hos oss får du hjälp med hemsida fsnabbt, enkelt och billig –

Vi kan hjälpa dig med din hemsida

  • Vill du synas på Internet?
  • Ingen aning om hur man gör en hemsida?
  • Spara tid att göra det du är bra på istället?
  • Vill du att någon annan tar hand om hemsidan?

Uppdatera befintlig hemsida :

Vi tar oss en titt på sidan och hör vad du vill att vi skall göra. Sedan återkommer vi med ett pris för dom ändringarna.

Så kontakta oss så berättar vi mer.