Vem har behovet?

Vår erfarenhet har visat att ledningen inte reagerar förrän något händer eller att någon säger till dom att detta hänt. Klart att en väl förankrad policy hos ledning och personal gör att de anställda blir mycket mer uppmärksamma på vilka hot som kan påverka företagets informationshantering. Många gånger ser vi att  företaget lägger uppdraget intern eller på  IT-personal för att hantera bland annat virusangrepp utan att personalen vet riktigt vad dom skall göra. Det är klart att Personalen blir mer uppmärksam och inte installerar en massa utan tänker flera gånger innan dom gör det .

Det finns massor av tid spara och samtidigt undvika incidenter med att ha en uppdaterad och återkommande utbildning som ger en god investering. Detta då personalen snabbt förstår vilka risker det finns med företags interna information och man blir vaken. Men även att man utbildar i företagets rutiner vid incidenter.

Vi kan skräddarsy utbildningar helt och hållet efter organisationens villkor. Finns det redan en färdigutformad IT-policy så utgår vi helt och hållet från den annars bygger vi en med er.

DutchEnglishFrenchGermanSwedish